Mikä RTA Info on?

RTA Info on palvelu, jonka tarkoitus on helpottaa tiedon välitystä projektissasi. Lähtökohtana oli tehdä tiedottamisesta mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista.

Kuinka se helpottaa elämää?

Palvelu vähentää turhaa sähköpostittelua ja rutiineja. Julkaiset tiedotteesi palvelun ilmoitustaululla. Palvelu lähettää automaattisesti jokaiselle projektiin osalliselle sähköpostitse linkin ilmoitukseen. Tällöin kaikki tieto pysyy yhdessä paikassa, eikä huku sähköpostien sekaan.

Tiedotettavat voivat esittää kysymyksiä heitä askarruttaviin asioihin palvelun sisällä. Niihin on helppo vastata ja ne tavoittavat varmasti oikean asiantuntijan projektiryhmästä. Usein kysytyt voidaan lisätä usein kysyttyihin kysymyksiin, jolloin jokaisen ei tarvitse kysyä samaa asiaa.

Miten RTA Info eroaa kilpailijoista ja tekee siitä helpon ostaa?

Palvelu on suunniteltu tiedon välittämistä varten. Siinä ei ole turhia ominaisuuksia, joita ei tulisi ikinä kuitenkaan käytettyä. Palvelua on kehitetty ja kehitetään asiakkailtamme saadun palautteen perusteella. Vastaavaa palvelua ei markkinoilla vielä toistaiseksi ole.

Kuinka paljon se maksaa?

Ostettuasi palvelun on se käytössäsi kiinteällä kuukausimaksulla tai vuosisopimuksella. Vuosisopimus tulee edullisemmaksi jos käynnissä on useita projekteja, joihin tarvitset palvelun käyttöösi. Palvelun hinta määräytyy tarvitsemiesi ominaisuuksien perusteella. Kysy meiltä tarjousta.

Miksi et ota riskiä tilatessasi palvelun?

Palvelun käyttöönotto on sinulle riskitöntä, koska annamme tuotteellemme kolmen kuukauden täyden tyytyväisyystakuun. Jos et kolmen kuukauden jälkeen ole tyytyväinen palveluun saat rahasi takaisin.

Mitä sellaista lupaamme mitä muut ei lupaa?

Kolmen kuukauden 100 % tyytyväisyystakuun.

Kuinka nopeasti saat palvelun käyttöön?

Otettuasi meihin yhteyttä sovitaan yhteinen aika, jolloin koulutamme sinut käyttämään palvelua. Koulutuksen jälkeen palvelu on käyttövalmis. Pyrimme järjestämään koulutukset asiakkaiden aikataulujen mukaisesti heidän tiloissaan.

Mitä edellytämme sinulta?

Edellytämme sinulta sähköpostia, internet-yhteyttä sekä tietokonetta. Tämän lisäksi sinun tulisi löytää kalenterista aikaa koulutukselle. Koulutus voidaan myös järjestää etänä. Arvostamme suuresti myös käyttökokemuksiasi palvelusta, koska kehitämme palveluamme koko ajan.

Kehen otat yhteyttä jos haluat palvelun käyttöösi tai lisää tietoa?

Miika Natunen

0403532220

miika.natunen@srtp.fi

 

Jesse Luukkonen

0400995664

jesse.luukkonen@srtp.fi